UA-162501343-1/head>
06-22465991 info@studio-ulala.nl

Kleur- en indelingsadvies & shoppinglist 2 onder 1 kap Dorst

Beschrijving van de opdracht:

Mijn opdrachtgever heeft een nieuwe 2 onder 1 kap woning gekocht met een landelijk-moderne uitstraling. Het is een mooie ruime woonkamer met basic kleurgebruik met wit en donkergrijze kozijnen. Ze willen voor hun nieuwe woonkamer graag advies over het kleurgebruik en alle meubels en accessoires. Ze zijn een jong actief gezin en daarom is het fijn dat ze hierin ontzorgd worden.

 Ze houden van een rustige industriële stijl, met een liefde voor grijs, wit en groentinten. Doelstelling is dat de woonkamer een frisse ruimte wordt waar er ruimte is voor ieder in het gezin. Dat betekent naast een fijne zithoek met comfortabele bank, ook een speelhoekje voor hun dochtertje en een plek waar hij zijn geliefde platenspeler neer kan zetten.

Nadat het moodboard is uitgewerkt heb ik het meubel- en accessoire plan gemaakt. Hierin heb ik gezorgd voor een mix van stoere zwaardere materialen gecombineerd met wat luchtigere items. Groene verftinten gecombineerd met een betonlook behang maken het strak, maar fris. De toevoeging van hout zorgt ervoor dat het interieur warm blijft aanvoelen. Tevens zorgen een fijn geknoopt naturel karpet en een aantal kussens met prints voor de nodige U La La. Een plek waar ze heerlijk kunnen relaxen en zich thuisvoelen.

 

 

WAT VINDEN ZIJ?

Wij hebben een droomwoning in landelijk moderne stijl gekocht. Via mijn zus kwamen we in contact met Ulrike. We zochten iemand die ons kon helpen met een interieuradvies voor onze woonkamer, een nieuwe fijne plek voor ons gezin. Ulrike is heel flexibel en reisde af naar Noord-Brabant. 

Fijn dat er verschillende mogelijkheden waren in interieuradvies, zodat er een goede aansluiting was op onze wensen. Zo heeft Ulrike ons tijd uit handen genomen en  konden wij ons richten op de verhuizing en de drukte rondom ons gezin.

Tijdens de presentatie van het advies ontvingen we van Ulrike een kleur- en materialenplan, een indelingsadvies, verlichtingsplan en een meubel-en accessoire plan. Er was een shoppinglist zodat we snel en makkelijk de opties konden zien en kopen met alternatieven erbij. De samenkomst met Ulrike was een unieke speciale ervaring voor ons. Hierdoor is ons huis nu helemaal fijn ingericht. 

 

 

HOME    INTERIEURSTYLING    PORTFOLIO    OVER MIJ

ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN 2018 © | WEBDESIGN BY STUDIO MARTE METHORST