UA-162501343-1/head>
06-22465991 info@studio-ulala.nl

Kleur- & shoppingadvies slaapkamer 2 onder 1 kap woning Doorwerth 

Beschrijving van de opdracht:

Al een tijdje wonen mijn opdrachtgevers in hun mooie bosrijke woning. De slaapkamer echter is nog niet echt aan bod gekomen, ze hebben een kleurtje op de muur aangebracht, maar missen nog een fijne sfeer die je van een slaapkamer mag verwachten.Qua stijl hebben ze een totaal andere smaak. Hij houdt van de luxe Eric Kuster stijl. Zij van een wat meer natuurlijke bohemian stijl.

Een uitdaging om hier een mooi geheel van te maken. Als uitgangspunt heb ik een moodboard gemaakt om de visuele basis neer te zetten. Het kleurgebruik zou een mix worden van naturelle tinten, met groen en goud als accentkleuren. Omdat de Erik Kuster stijl vrij extravagant is heb ik ervoor gekozen om de muur achter het bed te behangen met een goudgeel behang met subtiele “sparkles”. De rest van de ruimte heb ik wat rustiger gehouden¬† qua kleurgebruik , maar door de kussens, bohemian spiegeltjes, messing nachtkastjes en het gebruik van velvet ontstaat er een luxe comfortabel gevoel. Als dat geen U La La gevoel is ūüėČ

 

 

 

WAT VINDEN ZIJ?

Mijn vriend en ik hadden  beide een nogal verschillende stijl in gedachten voor de inrichting van onze slaapkamer. Hij wilde graag een luxe uitstraling zoals je ziet bij Erik Kuster en ik zelf houd meer van een bohemian stijl.
 
Ulrike heeft deze twee totaal verschillende stijlen op een hele speelse en vooral creatieve manier samengebracht en wij beide waren direct enthousiast. Ze begrijpt goed wat je graag wilt en weet dit te vertalen in een kloppend totaalplaatje waar je ook echt iets mee kan!

 

– Claudia en Tjalle-

HOME    INTERIEURSTYLING    PORTFOLIO    OVER MIJ

ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN 2018 © | WEBDESIGN BY STUDIO MARTE METHORST