UA-162501343-1/head>
06-22465991 info@studio-ulala.nl

Kleuradvies & shoppinglist Hoekwoning Giesbeek

Beschrijving van de opdracht:

Mijn opdrachtgever heeft een leuke woning, maar ze merken dat ze wat missen qua sfeer in de woonkamer.                                    De basis qua indeling is in principe goed maar ze willen graag een aantal basismeubels vervangen, zoals een mooie nieuwe fauteuil, eetkamerstoelen, verlichting en een aantal accessoires.  Ook hebben ze een dochtertje van ongeveer 1 jaar waarvoor ze graag een gezellig speelplekje willen creëren. Ze houden van een Scandinavische sfeer. maar weten zelf niet waar ze moeten beginnen. Hoe ze meubels moeten combineren, en kunnen zich moeilijk van tevoren indenken hoe elementen met elkaar zullen matchen. 

Kleur toepassen kan heel spannend zijn, zo ook voor mijn opdrachtgever. De woonkamer bestaat dan ook voornamelijk uit grijze en  taupe tinten. Kleur is dus een punt voor mij om aan te pakken, uiteraard met behoud van de wensen voor een rustige basis. Het kleurenpalet heb ik aangevuld met zachtroze tinten in combinatie met donkergroen en ecru. Hierdoor ontstaat er meer diepte en spanning in het kleurenpalet en krijgt de woonkamer direct meer sfeer. Een eigen identiteit!  Voor hun dochtertje heb ik een aparte speelhoek ontworpen waarbij er in eerste instantie bergruimte is voor speelgoed en over niet al te lange tijd ze een fijn plekje heeft om bijvoorbeeld te knutselen of tekenen. Daarnaast heb ik meer variatie in materialen aangebracht; door de toevoeging van velours, diverse kussens in verschillende stoffen. Het karpet met subtiele print geeft rust in de woonkamer en maakt dat de zithoek een knus eilandje wordt. 

Weer een geslaagde opdracht waar mijn opdrachtgever direct mee aan de slag is gegaan!

WAT VINDEN ZIJ?

Ken je dat gevoel dat je graag je interieur een totale make-over wilt geven , maar eigenlijk geen idee hebt waar je moet beginnen?

Dit was ons probleem en we hadden hulp nodig van Ulrike “de professional”. Aan de hand van onze wensen heeft ze een sfeer bepaald naar een moodboard; een fijne en rustige sfeer, warme natuurlijk kleuren en dit alles met een vleugje “U La La”. Aan de hand van dit moodboard heeft ze een shoppinglist gemaakt. Concrete handvatten qua meubels, kleuren en accessoires.            

Heerlijk om dankzij haar professionele, eerlijk en enthousiaste houding een concreet plan te ontvangen waar we direct mee aan de slag konden.

– Wouter en Anne-

HOME    INTERIEURSTYLING    PORTFOLIO    OVER MIJ

ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN 2018 © | WEBDESIGN BY STUDIO MARTE METHORST