UA-162501343-1/head>
06-22465991 info@studio-ulala.nl

Maatwerkkast, kleur- en shoppingadvies Jaren 30 woning Voorburg

Beschrijving van de opdracht:

Mijn opdrachtgever heeft een fraaie jaren 30 woning in Voorburg. Ze nemen contact met mij op omdat ze eenheid in de lange woonkamer missen tussen het zit- en eetgedeelte. Mijn  opdrachtgever denkt zelf aan een maatwerkkast zoals ze die in mijn eigen huis gezien heeft om een soort van verbinding te creëren. De woonstijl van de bewoners is een mix van Scandinavisch en retro. Ze hebben in huis dan ook al een aantal retro design items staan. De maatwerkkast wordt een kast waarin ruimte is voor de tv, opslag voor haardhout en een aantal mooie spulletjes. Deze komt aan de lange wand te staan met aansluitend een zitbank bij de eettafel. Zo wordt dit het hart van de kamer van waaruit de verschillende woonfuncties zijn. Tevens zorgt de zitbank voor opbergruimte van speelgoed. Door een rustig kleurenpalet van groen/grijs tinten op zowel de muren als in accessoires door te voeren zorg ik voor nog meer eenheid en balans in de kamer. Als stevige accentkleuren kies ik voor geel en kobaltblauw. Als eyecatcher boven de tafel adviseer ik een  lamp van Louis Poulsen, die het retro gevoel nog meer benadrukt. Een geslaagde opdracht voor een leuk gezin!

WAT VINDEN ZIJ?

Ulrike bood precies aan wat we zochten: geen heel nieuw interieur, maar advies voor een oplossing op maat. Sinds onze verhuizing vorig jaar bleven we het gevoel houden dat er iets miste: de woon-en eetkamer voelden niet als geheel, terwijl we met de meubels zelf heel blij zijn. 
 

Na het eerste contact kon Ulrike al snel thuis langskomen. Met ruimte voor ons eigen inbreng heeft ze voor ons een passend advies gemaakt voor een televisiekast op maat en een stylingadvies voor het verbinden van de ruimtes. Wij zijn erg blij met de mooie tekeningen en het shopadvies. Hierdoor kunnen we snel en met kleine aanpassingen ons huis helemaal naar ons zin maken.

 

HOME    INTERIEURSTYLING    PORTFOLIO    OVER MIJ

ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN 2018 © | WEBDESIGN BY STUDIO MARTE METHORST