UA-162501343-1/head>
06-22465991 info@studio-ulala.nl

Kleur- en indelingsadvies & shoppinglist Monumentale woning Apeldoorn

Beschrijving van de opdracht:

Mijn opdrachtgever heeft een prachtig, (deels) monumentale woning in Apeldoorn gekocht. De sleutel krijgen ze over een paar maanden, maar ze willen graag advies over de indeling, het kleurenpalet en de belangrijkste meubels en accesoires.
Tijdens het intake gesprek,  en de afbeeldingen die ze voorafgaand op Pinterest hebben verzameld, blijkt dat ze qua smaak nogal verschillen.

Zij: zeer landelijk, Hij: meer Industrieel.
Door goed naar de elementen te kijken die ze mooi vonden heb ik een Moodboard samengesteld waarin een mix van beide stijlen zichtbaar was, in zowel sfeer, als kleur en materialengebruik.

Aan de hand hiervan heb ik het kleurenplan verder uitgewerkt, passend bij een aantal bestaande (monumentale)elementen van de woning.
De ruimte is op zichzelf heel sfeervol, maar niet even logisch qua indeling. Veel deuren, waardoor er weinig lange vrije wanden zijn.

Aan de hand van de manier waarop ze de ruimte willen gebruiken en de logische route door de woonkamer heen heb ik het indelingsplan gemaakt. Daarnaast heb ik een shoppinglist opgesteld voor de sfeer en stijl van de belangrijkste meubels en sfeermakers in accessoires. Het is echt een mix geworden tussen het landelijke en industriele met hier en daar een etnische twist.

Wat zo leuk is aan dit advies; direct na het presenteren van mijn plan hebben mijn opdrachtgevers de eerste meubels en accesoires van mijn shoppinglist al aangeschaft.

WAT VINDEN ZIJ?

Nadat wij ons droomhuis hadden gekocht, kwamen we al snel tot de conclusie dat we de keuzes rondom ons interieur lastig vonden. Het interieuradvies van Ulrike was voor ons hierdoor een uitkomst. Ulrike heeft ons niet alleen echt kunnen helpen, maar we hebben door haar ook meer kunnen genieten van deze leuke tijd!

Ulrike is direct, persoonlijk en enthousiast. Ze straalt in haar werk positiviteit uit en ze brengt veel rust en ontspanning met zich mee. Ulrike heeft naar onze (verschillende)wensen geluisterd en dit samengevat in een prachtig interieuradvies.

– Sarina en Mark –

HOME    INTERIEURSTYLING    PORTFOLIO    OVER MIJ

ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN 2018 © | WEBDESIGN BY STUDIO MARTE METHORST