INTERIEUR STYLING SESSIE - Studio U La La

INTERIEUR STYLING SESSIE

Je bent op zoek naar verandering in je interieur. Maar na het maken van een Pinterest bord, rondkijken in een paar winkels en wellicht een schuin oog bij de buren naar binnen loop je toch vast, want;

Te veel ideeën, maar geen idee waar te beginnen.

Je raakt overwhelmed door alle keuzes, daardoor blokkeer je waardoor je helemaal niks meer onderneemt.

Je hebt van alles geprobeerd, maar het wordt het telkens net niet. Je mist eenheid & balans.

Laat staan dat het je lukt om er een verrassend geheel van te maken en niet te vervallen in veilige keuzes.

Hoe klinkt het jou in de oren als ik je daarmee kan helpen?

Het is mijn persoonlijke missie om jou te prikkelen en inspireren om het net anders te doen.
Zodat je een interieur creëert waarvan je misschien niet eens wist dat je ernaar op zoek was.
Maar als je het eenmaal hebt……U La Laaaa!

$

Boek direct jouw Interieur Inspiratiesessie

Wat houdt de sessie in? 

De Interieur Inspiratiesessie is een professioneel advies aan huis van 2,5 uur.

Tijdens dit advies krijg je antwoord op al jouw interieur vragen. Dit kan een specifiek vraagstuk zijn of vragen over meerdere onderdelen. Qua onderwerpen kun je denken aan; kleuren, materialen, indeling, meubels & styling.

Waar mogelijk hakken we al direct knopen door en/of geef ik je een concreet advies.

Last but not least heet het niet voor niks een inspiratie sessie. 2,5 uur lang heb je mijn onverdeelde aandacht, waarin ik al mijn kennis en enthousiasme met jou deel.

Uit ervaring weet ik dat mijn opdrachtgevers na dit advies stuiteren van de energie en niet kunnen wachten om aan de slag te gaan, je bent gewaarschuwd 😉

Voordelen

Advies aan huis.
Direct inspiratie, advies en veel praktische tips.
Naderhand een verslag als naslagwerk & inspirerend Pinterest bord.

Hoe gaat het in zijn werk? 

Nadat je hebt besloten dat je dit advies graag wil, plannen we samen een moment in waarop het advies plaatsvindt. Je kunt ook heel makkelijk zelf je afspraak maken via de button op deze pagina.

Voorafgaand aan de inspiratiesessie ontvang ik graag via de mail foto’s van de betreffende ruimte(s) en wil ik graag weten waar jouw belangrijkste interieur vragen over gaan zodat ik me kan voorbereiden. Hiervoor ontvang je een vragenlijst van mij.

Mocht je al een Pinterest bord hebben gemaakt, dan mag je die van tevoren ook met me delen. Evenals eventuele plattegronden van de ruimte.

Tijdens het 2,5 uur durende advies bespreken we al jouw interieurvragen.

Om jou tijdens dit advies zo veel mogelijk te ontzorgen hoef je niet mee te schrijven, maar zorg ik dat je binnen 1 week na het advies per mail een handig naslagwerk ontvangt van alle besproken punten, tips en ideeën. Ook ontvang je een Pinterest stijlbord speciaal voor jou gemaakt met daarop een handige selectie van inspiratie en sfeerbeelden. Deze dient als een mooie basis voor de verdere uitvoering.

Voor wie is het geschikt?

Een ideale sessie wanneer je zelf al bezig bent met veranderingen in je interieur, maar tegen bepaalde punten aanloopt. Dat kan een heel specifiek vraagstuk zijn of meerdere onderdelen die samenhangen waar je niet uitkomt.

Deze sessie is ook zeer geschikt om in te zetten als inspiratie quickstart om te beginnen met je plannen.

Je hebt de wil om zelf actief met de uitvoering van jouw plannen verder te gaan, maar bent wel echt op zoek naar een professionele frisse blik.

Wat levert het je op?

Een concreet stappenplan om mee aan de slag te gaan.

TIJD! Jouw tijd is kostbaar en hiermee bespaar je jezelf heel wat uurtjes rondkijken op internet en in winkels.

Volop inspiratie & praktische tips waardoor je direct met energie en vertrouwen kunt starten of verdergaan met het creëren van jouw droominterieur.

$

Boek direct jouw Interieur Inspiratiesessie

Wat zeggen zij

Lieve Ulrike, 

Dank je wel voor je advies. Ben er echt heel erg blij mee!!

Je hebt me twee ontzettend waardevolle tips gegeven, simpel maar het lost in één keer mijn dilemma’s op.

En ik was er zelf niet opgekomen! De aannemer vond het ook erg goed verzonnen en gaat er verder mee aan de slag! Ook heb je me mooie inzichten gegeven qua kleur, sfeer en indeling. Ben helemaal enthousiast en kan hier echt goed op verder bouwen! Mega bedankt!

Ulrike heeft ons verder geholpen met de indeling van keuken en woonkamer. Door daarnaast ook mee te denken in kleurgebruik en meubels in de woonkamer zorgt dit voor een rustig en sfeervol geheel.

Ulrike is een prettige persoonlijkheid om mee te communiceren en sparren. 

Ze had snel door wat we wel en niet wilden en past haar ideeën hierop aan. Haar parate kennis zorgt dat ze je gelijk een idee kan geven met behulp van meegenomen spullen of Pinterest. Dat was voor ons erg prettig, haar plannen werden voor ons gelijk visueel. Ook over de communicatie voor- en achteraf zijn we erg tevreden. Kortom, wij zijn heel blij dat Ulrike ons heeft geholpen!

Bij een volledige verbouwing van ons huis waarin we zoveel keuzes hebben moeten maken was het erg prettig om een stukje advies en inbreng van Ulrike te krijgen.

Zij neemt de tijd, kwam met een persoonlijk passend maar toch” out of the box” advies waar we zelf niet op waren gekomen maar heel erg enthousiast over zijn.

Dit is een van de redenen waarom ik het een echte aanrader vind om een vleugje U La La in je woonkamer te laten stralen.

Faq

Is dit advies voor iedere ruimte in huis?

Dit advies duurt 2,5 uur minuten en in die tijd bepreken we wat jij wil. Het maakt niet uit over welke ruimte(s) het gaat. Heb je veel punten om te bespreken, dan is het goed om te starten met je meest urgente interieur vragen.

Ik twijfel of dit advies bij me past

Mocht je twijfelen welk advies het beste bij jouw situatie past? Neem gerust contact met me op. We bellen dan een belafspraak waarin ik jouw wensen kan horen en je hierin kan adviseren.

Over mij

Hi. Ik ben Ulrike, wat leuk dat je mijn website bezoekt en meer wil weten over mijn passie voor interieurontwerp en styling.

Deze passie ontstond al sinds kind. Maar sinds 4 jaar heb ik het roer omgegooid. Leef ik mijn meest creatieve leven en help ik de leukste mensen met het creëren van een droominterieur.

Goed om te weten

  • Deze tarieven zijn inclusief 21% BTW.
  • Prijzen zijn exclusief reiskostenvergoeding Euro 0,30 per km.  (berekening kilometers o.b.v. Google Maps). Bij een totale reisafstand groter dan 150 km, dan wordt er een reistijdvergoeding in rekening gebracht van €20,- per uur.

U LA LA INSTA

ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN © 2018

ALGEMENE VOORWAARDEN

PROCLAIMER EN COPYRIGHT

RETOURBELEID