UA-162501343-1/head>
06-22465991 info@studio-ulala.nl

STUDIO U LA LA

Ik ben Ulrike Boekhorst, heb een relatie met Peter en samen hebben wij 2 kinderen,  een jongen  Jack en meisje Bobbi. Wij wonen in Giesbeek, een klein dorpje aan de IJssel. Heerlijk om te wonen, omgeven door water en weilanden.

Naast dat interieur altijd een hele grote rol speelt vind ik het ook heerlijk om er lekker op uit te gaan. Koffie drinken, lunchen, lekker winkelen of wat leuks ondernemen met mijn gezin of vrienden.

Oh en ook belangrijk. Ik doe mijn best om regelmatig te sporten.

STUDIO U LA LA

Ik ben Ulrike Boekhorst, heb een relatie met Peter en samen hebben wij 2 kinderen,  een jongen  Jack en meisje Bobbi. Wij wonen in Giesbeek, een klein dorpje aan de IJssel. Heerlijk om te wonen, omgeven door water en weilanden.

Naast dat interieur altijd een hele grote rol speelt vind ik het ook heerlijk om er lekker op uit te gaan. Koffie drinken, lunchen, lekker winkelen of wat leuks ondernemen met mijn gezin of vrienden.

Oh en ook belangrijk. Ik doe mijn best om regelmatig te sporten.

PASSIE
INTERIEUR
CREATIEF
THUIS VOELEN

Al van kinds af aan bezig met interieur

Al van kinds af aan was ik bezig met “interieur”. Regelmatig zat er een ander kleurtje op de muur van mijn kamer en toen al vond ik het heel belangrijk dat mijn kamer een mooie, fijne plek was waar ik me helemaal thuis voelde. Ik kan zeggen dat mijn passie voor alles wat met interieur te maken heeft met de dag is gegroeid. Al een aantal jaar liep ik met de gedachte om meer met die passie te gaan doen. Ik wilde niet dat het alleen bij mijn eigen interieur bleef..

Niet meer dromen maar doen!

In 2017, een paar maanden na de geboorte van mijn dochter Bobbi, voelde ik zo sterk dat ik het NU moest gaan doen. Niet meer mijn dromen uitstellen….dit was het juiste moment!

In dat jaar heb ik de opleiding Interieurstyling aan de Interieuracademie gevolgd en afgerond. En man, wat voelde ik me als een vis in het water. Het is zo iets moois om van scratch af aan een idee te hebben, het voor je te zien. En wanneer je je idee helemaal uitwerkt, het nog beter uitpakt dan je had gehoopt. Bezig zijn met een fijne sfeer neerzetten in huis met mooie matching kleuren en materialen….

Ja, daar word ik echt happy van!
Kan ik jou helpen om  jouw huis net dat beetje (of een beetje veel) U La La te geven?

Ik hoor het graag.

Liefs,
Ulrike

Niet meer dromen maar doen!

In 2017, een paar maanden na de geboorte van mijn dochter Bobbi, voelde ik zo sterk dat ik het NU moest gaan doen. Niet meer mijn dromen uitstellen….dit was het juiste moment!

In dat jaar heb ik de opleiding Interieurstyling aan de Interieuracademie gevolgd en afgerond. En man, wat voelde ik me als een vis in het water. Het is zo iets moois om van scratch af aan een idee te hebben, het voor je te zien. En wanneer je je idee helemaal uitwerkt, het nog beter uitpakt dan je had gehoopt. Bezig zijn met een fijne sfeer neerzetten in huis met mooie matching kleuren en materialen….

Ja, daar word ik echt happy van!
Kan ik jou helpen om  jouw huis net dat beetje (of een beetje veel) U La La te geven?

Ik hoor het graag.

Liefs,
Ulrike

ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN 2018 © | WEBDESIGN BY STUDIO MARTE METHORST