06-22465991 info@studio-ulala.nl

STUDIO U LA LA

Hi! Ik ben Ulrike, het gezicht achter Studio U La La. Wat leuk dat je mijn website bezoekt en meer wil weten over mijn passie voor interieuradvies en styling. Samen met mijn vriend en 2 kindjes woon ik in een hele fijne dijkwoning in Giesbeek, een klein dorpje aan de IJssel. Een heerlijke plek om te wonen, omgeven door water en weilanden.

Ik ben enthousiast, creatief, intuitief, gestructureerd, een dromer, helemaal van kleur en cappuccino! Oke, en ietswat ongeduldig.

Naast dat interieur en styling altijd een hele grote rol spelen in mijn leven vind ik het ook heerlijk om er op uit te gaan: Hardlopen, lunchen, lekker winkelen of wat leuks ondernemen met mijn gezin of vrienden.

 

PASSIE
INTERIEUR
CREATIEF
THUIS VOELEN

Al van kinds af aan bezig met interieur

Al van kinds af aan was ik bezig met “interieur”. Regelmatig zat er een ander kleurtje op de muur van mijn kamer en toen al vond ik het heel belangrijk dat mijn kamer een mooie, fijne plek was waar ik me helemaal thuis voelde. Ik kan zeggen dat mijn passie voor alles wat met interieur te maken heeft met de dag is gegroeid. Al een aantal jaar liep ik met de gedachte om meer met die passie te gaan doen. Ik wilde niet dat het alleen bij mijn eigen interieur bleef..

Niet meer dromen maar doen!

In 2017, een paar maanden na de geboorte van mijn dochter Bobbi, voelde ik zo sterk dat ik het NU moest gaan doen. Niet meer mijn dromen uitstellen….dit was het juiste moment!

In dat jaar heb ik de opleiding Interieurstyling aan de Interieuracademie gevolgd en afgerond. En man, wat voelde ik me als een vis in het water. Het is zo iets moois om van scratch af aan een idee te hebben, het voor je te zien. En wanneer je je idee helemaal uitwerkt, het nog beter uitpakt dan je had gehoopt. Bezig zijn met een fijne sfeer neerzetten in huis met mooie matching kleuren en materialen. Ondertussen heb ik al veel mooie interieur-ontwerpen mogen maken. 

Ja, daar word ik echt happy van!
Kan ik jou helpen om  jouw huis net dat beetje (of een beetje veel) U La La te geven?

Ik help je graag!

Liefs,
Ulrike

ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN 2018 © | WEBDESIGN BY STUDIO MARTE METHORST

ALGEMENE VOORWAARDEN

PROCLAIMER EN COPYRIGHT

RETOURBELEID