U LA LA INTERIEURONTWERP - Studio U La La

U LA LA
INTERIEUR
ONTWERP

Je ziet de woonprogramma’s wel voorbij komen. En ook de trendy interieurmagazines zijn je niet vreemd. Die blije gezichten als ze hun nieuwe kamer binnenkomen. Ja, dat wil jij ook!

Je voelt het verlangen om een interieur te hebben wat je past als een jas.

Je hebt verschillende pogingen gedaan. Kussentje hier, likje verf daar. Helaas is het je tot nu toe niet gelukt om het WOW gevoel te voelen.

Je mist warmte en gezelligheid.

Vind het lastig om een mooie samenhang te creëren.

Je bent het zat om aankopen te doen die tegenvallen.

En wil af van de onrust nog van “ nog van alles moeten” in huis.

Ook zijn er te veel keuzes, waardoor het kan zijn dat je blokkeert en niks meer onderneemt.

Echt! Ik kan dit allemaal bij je wegnemen. Jij vertelt mij wie je bent en wat je wensen zijn, en met al mijn creativiteit, intuïtie en expertise maak ik een interieurontwerp voor jou waar je niet omheen kan.

WAT HOUDT DIT ADVIES IN?

U La La ten top, dit complete interieurontwerp is een cadeautje voor jezelf. Door te kiezen voor dit pakket, gun je jezelf rust in je hoofd, tijd en heel veel plezier tijdens het traject. Kleuren, materialen, indeling, meubels, verlichting én accessoires. Er zijn zoveel keuzes, maar hoe maak je er nu een mooi samenhangend geheel van dat helemaal bij jou past. Bij dit interieuradvies neem ik je bij de hand en adviseer ik je stap voor stap over al deze keuzes.

Voordelen:

  • Een compleet op maat interieurontwerp
  • Alle aspecten van jouw interieur komen aan bod.
  • Je wordt volledig ontzorgd.

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij jou thuis waarin we al jouw woonwensen bespreken. Ik vind een goede klik heel erg belangrijk. Voel jij die goede vibe ook? Dan zijn we waarschijnlijk een match. Op basis van alle woonwensen maak ik een offerte voor je. Wanneer je daar JA tegen zegt ga ik voor je aan de slag.

Ik kom weer bij je thuis voor een vervolgafspraak, het stijlgesprek. Tijdens dit stijlgesprek bespreken we je wensen tot in detail. Ter voorbereiding stuur ik je een vragenlijst en vraag ik je om een Pinterest bord te maken zodat ik een goed beeld krijg van wat je mooi vindt. Daarnaast ontvang ik graag bestaande plattegronden van de betreffende ruimte(s)

Vervolgens maak een moodboard voor je waarmee we de visuele toon zetten voor de sfeer. Het uitgangspunt voor jouw droominterieur. Dit moodboard zegt alles over kleur, sfeer en gevoel. Als conceptdenker is dit een van mijn favoriete onderdelen. Je ontvangt een 2D plattegrond met daarin een creatief en passend indelingsplan. In een tussenpresentatie nemen wij deze eerste stappen door en kunnen we nog finetunen waar nodig.

Hierna werk ik een mooi en eigentijds kleurenpalet en materialen advies voor je uit waarin alle facetten met zorg en liefde zijn geselecteerd. Om de juiste sfeer en stijl te creëren adviseer ik jou meubels, accessoires en verlichting die perfect in balans zijn bij elkaar. Een 3D visualisatie maakt het helemaal af en neemt jou mee in jouw nieuwe leefwereld. Wow!

In de eindpresentatie neem ik het complete advies helemaal met je door. Waar mogelijk neem ik echte stalen mee zodat je de kleuren en materialen direct kunt ervaren. Just sit back and enjoy the journey. Het advies ontvang je in een mooi a4 gebonden stijlboek, perfect om onder je arm mee te nemen wanneer je op pad gaat.

Nadat het interieurontwerp bijna klaar is en de laatste items binnen zijn, dan kom ik 2 uur lang bij je langs om alles af te stylen. De kers op de taart!

VOOR WIE IS HET GESCHIKT?

Dit advies is geschikt voor jou wanneer je helemaal ontzorgd wil worden.

Wanneer je het totale plaatje zoekt en zelf niet meer hoeft na te denken over losse eindjes.

Wanneer je het belangrijk vindt dat je interieur helemaal in balans is.

Je tijd zelf liever aan andere belangrijke zaken besteed.

WAT LEVERT HET JE OP?

Het brengt je een compleet interieuradvies wat helemaal in balans is. Het is alleen nog maar een kwestie van uitvoeren. En zelfs dat kan ik je uit handen nemen.

Het geeft je rust in je hoofd, je mag het loslaten. Ik neem het van je over.

Daardoor tijd voor allerlei andere belangrijke dingen in je leven.
Daarnaast brengt het je veel plezier tijdens het hele traject.

wat zeggen zij

Wat een geweldig project heeft Ulrike opgeleverd! Van begin tot eind hebben wij zowel het contact als de inhoud als zeer positief ervaren. Ulrike heeft ons echt een step change in growth gebracht aangaande ons interieur.

Wij hadden dit echt nooit alleen gekund, het is een ware ambacht om onze stijl en wensen te vertalen naar een volledig persoonlijk en spot on advies.

Het beste compliment dat we Ulrike kunnen geven is dat ze onze kijk op een interieurstylist volledig heeft veranderd. Zonder enig twijfel raden we dit iedereen aan, je kunt simpelweg niet zonder!  

De samenhang, de harmonie tussen de kleuren en verschillende ruimtes bepalen is gewoon een vak.

Ulrike heeft ons volledig ontzorgt tijdens het proces. Van een volledige shoppinglist tot duidelijke plattegronden, aan alles is gedacht. Ook toen tijdens de verbouwing de onafwendbare tegenslagen kwamen was Ulrike snel on site om mee te denken voor een passende oplossing.

We kunnen Studio U La La iedereen aanbevelen! 100%!

We zijn ontzettend blij met het interieuradvies dat Ulrike voor ons heeft geschreven. We hebben onze benedenverdieping verbouwd, waarbij het voor ons lastig voor te stellen was wat voor een ruimte we zouden krijgen, en hoe we deze moesten indelen.

Ulrike heeft rekening gehouden met de wensen van ons allebei, en daar een mooie combinatie van gemaakt. Ook heeft ze een aantal meubels die we graag wilden houden, terug laten komen in het interieur.

Het is Ulrike gelukt om een plan te schrijven waar verschillende kleuren en prints in voorkomen, maar waarbij het tegelijkertijd toch een rustig geheel is gebleven.

Heel erg bedankt voor dit mooie plan, Ulrike.

Geweldig! Wat een werk had je ervan gemaakt. Alles was compleet, zelfs keuze opties. Verpakt in een prachtige doos met een stijlboek erbij. In het advies klopt alles bij elkaar, het voldoet echt aan onze wensen en er zitten verrassende elementen in het advies, welke wij nooit zelf hadden kunnen bedenken.

Je bent een vriendelijk, toegankelijk persoon die liefde heeft voor haar vak.

Maar het meest bijzondere vind ik wel dat ik het gevoel heb dat dit advies persoonlijk voelt door wie jij bent als persoon en hoe ik onze samenwerking in dit traject hebt ervaren. Het is geen praktisch advies van een specialist, maar door jou is het een persoonlijk advies geworden van iemand met wie ik een prettige band heb ervaren. Dank je wel daarvoor!

VEELGESTELDE VRAGEN

Is dit advies geschikt voor mij?

Dit advies is geschikt wanneer je voor een voor meerdere ruimtes een compleet advies wil. Van sfeerbepaling tot shoppinglist, waarbij aan ieder detail is gedacht. Je gaat voor de whole deal en wil hierin helemaal ontzorgt worden.

Is dit advies voor iedere ruimte in huis?

Dit advies kun je inzetten voor iedere gewenste ruimte in huis. De prijs is gebaseerd op een ruimte van gemiddelde grootte. Wil je een advies voor meerdere ruimtes? Dat kan, ik maak een offerte op maat voor je.

Ik twijfel of dit advies bij me past

No worries. Ik kom eerst bij je langs voor een vrijblijvend kennismaking gesprek. Hierin vertel ik je alles over het advies en wordt het vanzelf helder of het past bij je wensen.

OVER MIJ 

Hi. Ik ben Ulrike, wat leuk dat je mijn website bezoekt en meer wil weten over mijn passie voor interieurontwerp en styling.

Deze passie ontstond al sinds kind. Maar sinds 3 jaar heb ik het roer omgegooid. Leef ik mijn meest creatieve leven en help ik de leukste mensen met het creëren van een droominterieur.

De kleine lettertjes

  • De prijs van het U La La Interieurontwerp is  gebaseerd op een ruimte van +/- 50 m2. In bepaalde gevallen kan er een aangepast tarief gelden; bijvoorbeeld bij een kinderkamer of gecombineerde woon- en eetkamer.*
  • Een kennismakingsgesprek is vrijblijvend en wordt niet in rekening gebracht.*
  • Prijzen zijn exclusief reiskostenvergoeding Euro 0,30 per km.  (berekening kilometers o.b.v. Google Maps). Bij een totale reisafstand groter dan 150 km, dan wordt er een reistijdvergoeding in rekening gebracht van €20,- per uur.

U LA LA INSTA

ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN © 2018

ALGEMENE VOORWAARDEN

PROCLAIMER EN COPYRIGHT

RETOURBELEID